Skip to main content

Pekarstvo

You are here

Svježe ispečeno...

Tvrtka LINPAC Packaging zna da kupci žele pekarske proizvode koji su svježi, ukusni i izgledaju privlačno.
Znamo da prodavači žele svoje proizvode predstaviti na najbolji mogući način, učiniti ih lako dostupnima, dobro ih prodavati i povećati svoju dobit. Zato omogućujemo novi pristup u predstavljanju pekarskih proizvoda.

Proizvođači i dobavljači trebaju ambalažu koja će kvalitetnijim predstavljanjem i duljim rokom trajanja povećati vrijednost njihovih proizvoda. Ambalaža za pekarske proizvode treba se isticati na polici, služiti svrsi te mora biti jednostavna za rukovanje kako u tvornici, tako i u pećnici. Time će ostvariti optimalnu učinkovitost tijekom proizvodnje

Od dobavljača ambalaže očekujete da preuzme brigu o proizvodu uz izuzetnu pouzdanost, dosljednost i kvalitetu svojih proizvoda. Također, želite vjerovati svome dobavljaču da će ispuniti obećanja u vezi s uvjetima sigurnosti isporuke i tehničke podrške.

Tvrtka LINPAC Packaging omogućuje nove ideje kako bi pomogla u prodaji proizvoda pružajući široki raspon rješenja - bilo da su dostupna sa zaliha ili posebno dizajnirana prema vašim specifičnim potrebama.

Za više ideja u vezi s ambalažnim rješenjima pekarskih proizvoda preuzmite ovdje našu brošuru.