Skip to main content

Voće i povrće

You are here

Voće i povrće

Svježe voće i povrće...

Tvrtka LINPAC Packaging i sestrinska tvrtka Infia svjesni su da korisnici žele svježe, ukusno i privlačno voće i povrće. Stoga se uvijek trudimo ponuditi najbolja rješenja kako bi vaši proizvodi izgledali neodoljivo.

Ne iznenađuje što se tvrtka LINPAC Packaging smatra jednom od najboljih svjetskih tvrtki za ambalažna rješenja voća i povrća pružajući novi pristup raznim prerađivačima, proizvođačima i trgovcima hranom.

Znamo da uzgajivači i pakiratelji traže od ambalaže povećanje vrijednosti proizvoda putem boljeg predstavljanja i duljeg roka trajanja, te da je jednostavna za rukovanje tijekom pakiranja radi optimalne proizvodne učinkovitosti.

LINPAC Packaging omogućuje nove pristupe i načine kako bi vam pomogla u prodaji proizvoda trgovcima u maloprodaji te ih učinila privlačnima kupcima, pružajući široki raspon proizvoda - bilo da su dostupni sa zaliha ili posebno dizajnirani prema vašim specifičnim potrebama.

Bez obzira radi li se o jabukama, trešnjama, rajčicama ili grožđu, LINPAC pruža savršeno ambalažno rješenje za vaš proizvod.

Mekane, plastične i tvrde plitice dostupne su za voće, kao što su jabuke, kruške, kivi i breskve. Mekane, plastične plitice štite proizvod od oštećenja, a time se smanjuje otpad voća, dok tvrde plitice omogućuju optimalno korištenje prostora za izlaganje.

Osim što LINPAC pruža veliki izbor plitica, ima i asortiman zateznih folija LINwrap koje su kristalnosjajne prozirnosti i dostupne u različitim materijalima i čvrstoćama kako bi pružile dodatnu zaštitu prehrambenim artiklima.

LINPAC linija plitica omogućuje da velika količina proizvoda bude predstavljena kupcima na privlačan način, a istovremeno konzervira svaku voćku i tako je štiti od oštećivanja tijekom prenošenja, pohranjivanja ili izlaganja.

LINPAC nudi širok asortiman PET ili rPET posuda za voće koje su idealne za jagode, kupine i cherry rajčice. Izvrsno predstavljaju proizvod te čuvaju njegovu kvalitetu i svježinu svojim otvorima kojima je omogućeno strujanje zraka.

Za više ideja u vezi s ambalažnim rješenjima voća i povrća preuzmite ovdje našu brošuru.

INFIA

Request PDF Brochure

Please fill in your details below to view product brochures.

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.