Skip to main content

Usluge dostave gotove hrane i pića te zalogajnica

You are here

Usluge dostave gotove hrane i pića te zalogajnica

Novi pristup uslugama dostave gotove hrane i pića te zalogajnica..

Mi u LINPAC Packaging uvijek otkrivamo nove pristupe u predstavljanju ukusne hrane kako bismo vam pomogli u stjecanju koristi na izrazito konkurentskom tržištu te kako biste zadivili svoje kupce.

Vaši korisnici u restoranima, objektima koji nude hranu za van, usluge gotove hrane i pića izvan objekta, slastičarnice ili prehrambenoj industriji znaju kako dobra hrana zahtijeva i dobru ambalažu. Zato tvrtka LINPAC Packaging brine da se vaša hrana predstavi na najbolji mogući način, a ujedno je tako dobro zaštićena da ima isti ukus kao da je tek pripremljena.

Naš novi pristup znači da neprekidno donosimo rješenja koja pomažu u smanjivanju skladišnog prostora potrebnog za ambalažu. Također vam pomažemo da povećate brzinu usluge omogućavanjem ambalaže koja je jednostavna za uporabu.

LINPAC ima tim predanih stručnjaka koji se bave ambalažom i koji vam može pomoći pri odabiru između velikog broja raznih ambalažnih proizvoda, usluga i rješenja za tržište usluga dostave gotove hrane i pića te zalogajnica.

Tvrtka LINPAC nudi potpuna ambalažna rješenja kako bi se smanjilo bacanje hrane i produljio rok trajanja mesa, ribe i mesa peradi. Naša ambalažna rješenja uključuju plitice i kombinacije folija posebno dizajnirane za uspješno zajedničko djelovanje i uključuju asortiman svih standardnih veličina koje su potrebne trgovcu i onome tko pakira/prerađivaču :-

Naša nova ambalažna rješenja za očuvanje svježine (Fresh i Rfresh) i ambalaža od stiropora (EPS) uključuju plitice i folije za umatanje te vrhunsku hermetičku i ambalažu s modificiranom atmosferom.

LINPAC plitice za svježinu dostupne su od PS-a, PET-a i PP-a sa značajkom upijanja ili bez nje. 

Naše LINPAC Rfresh plitice za održavanje svježine dostupne su od PET-a i PP-a te se nakon upotrebe mogu reciklirati, također svojstvom upijanja ili bez njega.

LINPAC plitice od EPS stiropora dostupne su u standardnim, upijajućim i modelima s modificiranom atmosferom.

Za trgovine, automatsko i poluautomatsko umatanje plitica, LINPAC ima asortiman zateznih folija LINwrap različitih dimenzija i vrsta kako bi pristajale svim strojevima za pakiranje. Asortiman složenih folija s pregradicama koje nudi LINPAC prikladne su za oblikovano pakiranje te različite primjene vakuumske folije, kao i pakiranje zamrznute hrane različitih dimenzija i veličina prikladno za sve tipove strojeva.

Navedene veličine plitica uvijek su dostupne ovisno o minimalnoj količini narudžbe. Kao zaključna faza pakiranja, LINPAC ambalaža ima i asortiman pomoćnih artikala, kao što su upijajući podlošci.

Također su dostupne specijalizirane folije za pretvarače, a detaljno su prikazane u brošurama koje možete preuzeti.

Za više ideja u vezi s ambalažnim rješenjima u prehrambenoj industriji preuzmite ovdje našu brošuru.

Request PDF Brochure

Please fill in your details below to view product brochures.

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.