Skip to main content

Usluge dostave gotove hrane i pića te zalogajnica

You are here

Usluge dostave gotove hrane i pića te zalogajnica

Novi pristup uslugama dostave gotove hrane i pića te zalogajnica

Mi u LINPAC Packaging uvijek otkrivamo nove pristupe u predstavljanju ukusne hrane kako bismo vam pomogli u stjecanju koristi na izrazito konkurentskom tržištu te kako biste zadivili svoje kupce.

Vaši korisnici u restoranima, objektima koji nude hranu za van, usluge gotove hrane i pića izvan objekta, slastičarnice ili prehrambenoj industriji znaju kako dobra hrana zahtijeva i dobru ambalažu. Zato tvrtka LINPAC Packaging brine da se vaša hrana predstavi na najbolji mogući način, a ujedno je tako dobro zaštićena da ima isti ukus kao da je tek pripremljena.

Naš novi pristup znači da neprekidno donosimo rješenja koja pomažu u smanjivanju skladišnog prostora potrebnog za ambalažu. Također vam pomažemo da povećate brzinu usluge omogućavanjem ambalaže koja je jednostavna za uporabu.

LINPAC ima tim predanih stručnjaka koji se bave ambalažom i koji vam može pomoći pri odabiru između velikog broja raznih ambalažnih proizvoda, usluga i rješenja za tržište usluga dostave gotove hrane i pića te zalogajnica.

LINPAC ima široki izbor folija i plitica za dostavu gotove hrane i pića te zalogajnica koje čuvaju svježinu hrane i štite od oštećenja tijekom prenošenja od trgovine do kuće .

Asortiman posudica i folija obuhvaća standardne folije, namijenjene za upotrebu u kućanstvu i specijalizirane folije, otporne na djelovanje mikrovalova, te biorazgradive i folije namijenjene za pećnice.

Pored svojih EPS posudica za dostavu, različitih dimenzija prikladnih za sve vrste gotove hrane od čipsa do mesnog jela, LINPAC nudi asortiman HOTpac – rasklopive kutije, idealne za hranu koju se iznosi van.

Poput dostavnih posudica, HOTpacs su napravljene od EPS-a i kupci mogu odabrati veličinu i oblik između posudice s jednom ili više pregrada, tako da ih je jednostavno napuniti kako bi pružile izvrsnu prezentaciju hrane i odgovarajuću kontrolu porcije.

Proizvođače gotovih pizza LINPAC može opskrbiti ambalažom kružnog ili kvadratnog pladnja i time tko omogućiti da pizza izložena na različite načine bude kvalitetno prezentirana i privlači pozornost dok je na polici. Pladnjevi imaju i svojstvo visoke zaštite jer sprječavaju oštećenje pizze tijekom prenošenja.

Za više ideja u vezi s ambalažnim rješenjima u prehrambenoj industriji preuzmite ovdje našu brošuru.

 

Request PDF Brochure

Please fill in your details below to view product brochures.

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.