Skip to main content

Pekarstvo

You are here

Pekarstvo

Svježe ispečeno...

Tvrtka LINPAC Packaging zna da kupci žele pekarske proizvode koji su svježi, ukusni i izgledaju privlačno.

Znamo da prodavači žele svoje proizvode predstaviti na najbolji mogući način, učiniti ih lako dostupnima, dobro ih prodavati i povećati svoju dobit. Zato omogućujemo novi pristup u predstavljanju pekarskih proizvoda.

Proizvođači i dobavljači trebaju ambalažu koja će kvalitetnijim predstavljanjem i duljim rokom trajanja povećati vrijednost njihovih proizvoda. Ambalaža za pekarske proizvode treba se isticati na polici, služiti svrsi te mora biti jednostavna za rukovanje kako u tvornici, tako i u pećnici. Time će ostvariti optimalnu učinkovitost tijekom proizvodnje

Od dobavljača ambalaže očekujete da preuzme brigu o proizvodu uz izuzetnu pouzdanost, dosljednost i kvalitetu svojih proizvoda. Također, želite vjerovati svome dobavljaču da će ispuniti obećanja u vezi s uvjetima sigurnosti isporuke i tehničke podrške.

Tvrtka LINPAC Packaging omogućuje nove ideje kako bi pomogla u prodaji proizvoda pružajući široki raspon rješenja - bilo da su dostupna sa zaliha ili posebno dizajnirana prema vašim specifičnim potrebama.

LINPAC ima veliki asortiman ambalažnih rješenja prikladnih za tržište pekarskih proizvoda diljem Europe. Od posuda, kutija koje se mogu otvoriti do plitica i papirnatih vrećica, LINPAC pruža izbor ambalaže koja je najprikladnija za vaš proizvod.

Kutije za kolače, podloge i kutije s poklopcem idealne su za cijeli kolač, kremasti kolač ili jednu krišku, dok su rasklopive kutije savršene kao ambalaža za više vrsta pekarskih proizvoda, kao što su pite, kontinentalne poslastice, krafne ili brownies.

Imamo širok asortiman pekarskih posudica raznih veličina i vrsta koje pružaju izvrsnu prezentaciju proizvoda te zaštitu proizvoda koji se nalazi unutar posudice. Odgovarajuće posudice mogu biti izrađene posebno po vašoj narudžbi ako već nemamo ono što odgovara vašim zahtjevima.*

Asortiman plitica koje nudi LINPAC za trgovine prolaze automatske i poluautomatske postupke pakiranja.

Uz posudice, plitice i rasklopive kutije, LINPAC ima izbor papirnatih vrećica koje čuvaju svježinu i prhkost kruha i poslastica. Na vrećice s ručkicama ili bez njih mogu se tiskati uzorci trgovačkih marki. Vrećice se mogu napraviti kao prethodno namotana rola za trgovinu ili za industrijsko umatanje.

Za više ideja u vezi s ambalažnim rješenjima pekarskih proizvoda preuzmite ovdje našu brošuru.

 

*Navedene posudice dostupne su samo u nekim područjima, a u nekim se područjima primjenjuju minimalne količine narudžbe. Za dodatne informacije obratite se našem timu za podršku korisnicima.

Request PDF Brochure

Please fill in your details below to view product brochures.

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.