Skip to main content

Korporativna društvena odgovornost

You are here

Novi pristup svemu

Više od 40 godina tvrtka LINPAC Packaging vodeća je tvrtka u industriji ambalaže uz primjenu strogih pravila zaštite okoliša, te nastavlja sudjelovati u nizu programa zaštite okoliša diljem svijeta.

Vodimo računa o svim dijelovima našeg poslovanja kako bi naš učinak na okoliš bio što “zeleniji“ smanjenjem emisije CO2, smanjenjem korištene energije i vode, ponovnim korištenjem materijala, gdje je to prikladno, te recikliranjem svih materijala, gdje je to moguće, s ciljem konačnog stvaranja zatvorenog ambalažnog procesa.
Naš se uspjeh s projektima očuvanja okoliša i energetske učinkovitosti temelji na predanosti naših timova našem cjelokupnom poslovanju. Ulažemo puno vremena i napora kako bismo uskladili naše politike i pravila ponašanja putem revizija u vezi sa zdravljem, sigurnosti, zdravstvenom zaštitom i očuvanjem okoliša (HSE - Health, Safety, Hygiene and Environmental) te uvođenjem LINcare - programa povezanosti s korisnicima. To stvara timove koji uistinu žele nešto promijeniti.

Tvrtka LINPAC Packaging također ulaže ogroman napor u lokalnoj zaštiti okoliša i suradnji sa svima u zajednici s ciljem rješavanja ključnih problema. Sjajan primjer navedenog je LINPAC Packaging u Praviji, gdje je napravljeno ribogojilište kojim i upravlja. Time se otvaraju radna mjesta za ljude u regiji i popunjava smanjeni riblji fond u lokalnim rijekama. Ribogojilište je odgovorno za vraćanje više od dva milijuna pastrva i dva milijuna lososa u rijeke svake godine.

Naš je cilj nastaviti razvijati i primjenjivati jasnu politiku zaštite okoliša putem našeg načina poslovanja, boljem razumijevanju problema okoliša među našim djelatnicima te neprestanom podrškom lokalnoj zajednici.

Želimo postaviti ciljeve koji će rasti iz godine u godinu te će na kraju svrstati tvrtku kao ekološki najodgovorniju organizaciju za ambalažu u Velikoj Britaniji i drugim dijelovima Europe