Skip to main content

CSR

You are here

CSR

Preko 40 godina tvrtka LINPAC Packaging vodeća je tvrtka u industriji ambalaže koja primjenjuje stroga pravila zaštite okoliša, te nastavlja sudjelovati u nizu programa zaštite okoliša diljem svijeta.

Svi smo svjesni nesuglasica oko korištenja ambalaže i utjecaja na okoliš – unatoč činjenici da samo 10% ukupne energije potrošene u lancu hrane otpada na proizvodnju ambalaže.

CENTAR ZA MEDIJE
Ako sudjelujete u radu medija, možete pronaći sva najnovija izvješća za javnost u našem centru za medije ili se pretplatite na RSS prijenos (poveznica). Također možete preuzeti odabrane slike. Ostali popratni materijal o ambalaži, plastici i okolišu možete preuzeti u dijelu o ambalažnim sredstvima.
Kako biste kontaktirali s Uredom za odnose s javnošću tvrtke LINPAC Packaging, nazovite broj 0845 4503210 ili pošaljite e-poštu na info@greencomms.com

 

SREDSTVA
Ambalaža se kod hrane i pića upotrebljava kako bi se osiguralo da sadržaj pakovine u dobrom stanju dospije s farme ili iz mora do domaćinstva. To je samo dio sustava za opskrbu hranom. Više informacija možete saznati ovdje